De textielgroep van de familie De Clerck heeft al enkele jaren een verkoopkantoor annex showroom in Sjanghai en een fabriek voor vloerbekleding in Rizhao.

Beaulieu Technical Textiles is gespecialiseerd in de productie van polymeertextiel. De nieuwe fabriek zal zich uitstrekken over 23.000 vierkante meter. De nieuwe eenheid moet de groei begeleiden op de markt van het geweven technische textiel, niet alleen in China, maar ook in de rest van Azië en zelfs in de wereld.

BIG telt 3500 medewerkers en heeft 26 vestigingen en negen verkoopkantoren in dertien landen. (KC)

De textielgroep van de familie De Clerck heeft al enkele jaren een verkoopkantoor annex showroom in Sjanghai en een fabriek voor vloerbekleding in Rizhao. Beaulieu Technical Textiles is gespecialiseerd in de productie van polymeertextiel. De nieuwe fabriek zal zich uitstrekken over 23.000 vierkante meter. De nieuwe eenheid moet de groei begeleiden op de markt van het geweven technische textiel, niet alleen in China, maar ook in de rest van Azië en zelfs in de wereld. BIG telt 3500 medewerkers en heeft 26 vestigingen en negen verkoopkantoren in dertien landen. (KC)