Beaulieu International Group (BIG) heeft zopas, in aanwezigheid van CEO Geert Roelens en zijn managementteam, een verkoopkantoor annex showroom geopend in Istanbul.

Het nieuwe bruggenhoofd van BIG kreeg de naam Beaulieu Turkey Flooring Trading LLC. Het is de eerste verkoopkantoor van Beaulieu op de snel groeiende Turkse markt, die goed is voor 80 miljoen consumenten. Het kantoor in Istanbul moet voor BIG niet alleen de deur naar Turkije, maar ook naar het Midden-Oosten openen. BIG heeft al soortgelijke kantoren in Chili, Spanje, China en Rusland.

Turkije kent nog altijd een stevige groei, niet het minst in de bouwsector. En wie bouw zegt, denkt ook aan vloerbekleding. Van die markt wil Beaulieu International Group de komende jaren meer dan een graantje meepikken.

Bealieu zette vroeger agenten in om de Turkse markt te bewerken. In het nieuwe kantoor zal BIG werken met vijf eigen verkopers, allen met de Turkse nationaliteit.

BIG is goed voor een geconsolideerde jaaromzet van circa 1,4 miljard euro en telt 3500 medewerkers wereldwijd. (KC)

Beaulieu International Group (BIG) heeft zopas, in aanwezigheid van CEO Geert Roelens en zijn managementteam, een verkoopkantoor annex showroom geopend in Istanbul. Het nieuwe bruggenhoofd van BIG kreeg de naam Beaulieu Turkey Flooring Trading LLC. Het is de eerste verkoopkantoor van Beaulieu op de snel groeiende Turkse markt, die goed is voor 80 miljoen consumenten. Het kantoor in Istanbul moet voor BIG niet alleen de deur naar Turkije, maar ook naar het Midden-Oosten openen. BIG heeft al soortgelijke kantoren in Chili, Spanje, China en Rusland. Turkije kent nog altijd een stevige groei, niet het minst in de bouwsector. En wie bouw zegt, denkt ook aan vloerbekleding. Van die markt wil Beaulieu International Group de komende jaren meer dan een graantje meepikken. Bealieu zette vroeger agenten in om de Turkse markt te bewerken. In het nieuwe kantoor zal BIG werken met vijf eigen verkopers, allen met de Turkse nationaliteit. BIG is goed voor een geconsolideerde jaaromzet van circa 1,4 miljard euro en telt 3500 medewerkers wereldwijd. (KC)