In het bedrijf sloeg het nieuws in als een bom. Over de redenen werd weinig uitleg verstrekt. Volgens insiders zou het te maken hebben met discussies over vergoedingen, eerder dan over fundamentele lijnen. Noch Geert Roelens noch Steven Ryon was voor commentaar bereikbaar.

Onder impuls van Roelens klom BIG naar grote hoogten. De Bruggeling die eerder topkader was bij Bekaert, deed als CEO zijn intrede op 1 oktober 2011. Hij volgde toen de tandem Dirk Dees-Francis De Clerck op. Met een omzet van 1,6 miljard euro en 4.325 medewerkers verspreid over zestien landen, behoort Beaulieu opnieuw tot de top van het Vlaamse bedrijfsleven. Geert Roelens werd intern en extern gewaardeerd om zijn "rustige vastberadenheid".

BIG ontstond elf jaar terug, nadat een aantal kinderen familieleden van stamvader Roger De Clerck hadden besloten de handen weer in elkaar te slaan. Zij kozen ervoor de belangrijkste aandeelhouder te zijn, maar wilden het leiderschap over de groepin handen geven van een externe. In die elf jaar zijn inmiddels drie CEO's de revue gepasseerd: Christophe Deroose, Dirk Dees (in tandem met Francis De Clerck) en van 2011 tot nu Geert Roelens. Nu zou Francis De Clerck bekend gemaakt hebben dat hij opnieuw zelf de operationele leiding over de multinational in handen zal nemen.

In het bedrijf sloeg het nieuws in als een bom. Over de redenen werd weinig uitleg verstrekt. Volgens insiders zou het te maken hebben met discussies over vergoedingen, eerder dan over fundamentele lijnen. Noch Geert Roelens noch Steven Ryon was voor commentaar bereikbaar.Onder impuls van Roelens klom BIG naar grote hoogten. De Bruggeling die eerder topkader was bij Bekaert, deed als CEO zijn intrede op 1 oktober 2011. Hij volgde toen de tandem Dirk Dees-Francis De Clerck op. Met een omzet van 1,6 miljard euro en 4.325 medewerkers verspreid over zestien landen, behoort Beaulieu opnieuw tot de top van het Vlaamse bedrijfsleven. Geert Roelens werd intern en extern gewaardeerd om zijn "rustige vastberadenheid". BIG ontstond elf jaar terug, nadat een aantal kinderen familieleden van stamvader Roger De Clerck hadden besloten de handen weer in elkaar te slaan. Zij kozen ervoor de belangrijkste aandeelhouder te zijn, maar wilden het leiderschap over de groepin handen geven van een externe. In die elf jaar zijn inmiddels drie CEO's de revue gepasseerd: Christophe Deroose, Dirk Dees (in tandem met Francis De Clerck) en van 2011 tot nu Geert Roelens. Nu zou Francis De Clerck bekend gemaakt hebben dat hij opnieuw zelf de operationele leiding over de multinational in handen zal nemen.