De divisie HealthCare groeide het voorbije jaar. Ook CropScience ging er qua verkoop licht op vooruit, hoewel de winst daar onder het niveau van recordjaar 2008 bleef. MaterialScience kreeg dan weer een zware klap en deed het aanzienlijk minder goed, hoewel de situatie zich volgens Bayer vanaf het derde kwartaal opnieuw stabiliseerde rond die van 2008.

Het bedrijf wijst erop dat het met 6,5 miljard euro ebitda het derde hoogste cijfer uit zijn geschiedenis boekt. De winst per aandeel viel terug van 2,22 euro in 2008 naar 1,70 euro vorig jaar. Bayer heeft het op operationeel vlak over een van zijn sterkste jaren.

Voor 2010 verwacht de chemiegroep verbetering.

De divisie HealthCare groeide het voorbije jaar. Ook CropScience ging er qua verkoop licht op vooruit, hoewel de winst daar onder het niveau van recordjaar 2008 bleef. MaterialScience kreeg dan weer een zware klap en deed het aanzienlijk minder goed, hoewel de situatie zich volgens Bayer vanaf het derde kwartaal opnieuw stabiliseerde rond die van 2008. Het bedrijf wijst erop dat het met 6,5 miljard euro ebitda het derde hoogste cijfer uit zijn geschiedenis boekt. De winst per aandeel viel terug van 2,22 euro in 2008 naar 1,70 euro vorig jaar. Bayer heeft het op operationeel vlak over een van zijn sterkste jaren. Voor 2010 verwacht de chemiegroep verbetering.