"Met deze nieuwe investering wordt Bayer Antwerpen de wereldwijde competentiepool voor de productie en technologie van polycarbonaat binnen Bayer MaterialScience", luidt het . Nog voor het einde van 2010 zal de totale procesontwikkeling voor de primaire polycarbonaatproductie in Antwerpen geïnstalleerd worden, met productie van polycarbonaat in granulaatvorm. Dat materiaal wordt onder meer gebruikt in cd's en dvd.

"Hiermee bevestigt Bayer MaterialScience (BMS) zijn vertrouwen in het innovatiepotentieel van de Antwerpse medewerkers en in de verdere competitieve uitbouw van Bayer Antwerpen als strategische productiesite in Europa", stelt Günter Hilken, voorzitter van de raad van bestuur van Bayer Antwerpen. Bij Bayer in de Antwerpse haven werken op dit moment 842 mensen.

"Met deze nieuwe investering wordt Bayer Antwerpen de wereldwijde competentiepool voor de productie en technologie van polycarbonaat binnen Bayer MaterialScience", luidt het . Nog voor het einde van 2010 zal de totale procesontwikkeling voor de primaire polycarbonaatproductie in Antwerpen geïnstalleerd worden, met productie van polycarbonaat in granulaatvorm. Dat materiaal wordt onder meer gebruikt in cd's en dvd. "Hiermee bevestigt Bayer MaterialScience (BMS) zijn vertrouwen in het innovatiepotentieel van de Antwerpse medewerkers en in de verdere competitieve uitbouw van Bayer Antwerpen als strategische productiesite in Europa", stelt Günter Hilken, voorzitter van de raad van bestuur van Bayer Antwerpen. Bij Bayer in de Antwerpse haven werken op dit moment 842 mensen.