Nu zien de jaarcijfers er veel beter uit, ook al ligt de winst nog steeds onder het cijfer voor 2019: toen bedroeg die 4,1 miljard euro.

De omzet van de groep, die ongeveer 100.000 werknemers telt, steeg in 2021 met 6,5 procent tot 44,1 miljard euro. Ook hieruit blijkt dat het de goede kant opgaat voor Bayer: een jaar geleden moest het bedrijf nog een daling van de omzet met 4,9 procent melden.

Intussen is de situatie veranderd en is de vraag naar zaden en gewasbeschermingsmiddelen gestegen. Ook de verkoop van geneesmiddelen op voorschrift en vrij verkrijgbare preparaten is toegenomen.

Nu zien de jaarcijfers er veel beter uit, ook al ligt de winst nog steeds onder het cijfer voor 2019: toen bedroeg die 4,1 miljard euro. De omzet van de groep, die ongeveer 100.000 werknemers telt, steeg in 2021 met 6,5 procent tot 44,1 miljard euro. Ook hieruit blijkt dat het de goede kant opgaat voor Bayer: een jaar geleden moest het bedrijf nog een daling van de omzet met 4,9 procent melden. Intussen is de situatie veranderd en is de vraag naar zaden en gewasbeschermingsmiddelen gestegen. Ook de verkoop van geneesmiddelen op voorschrift en vrij verkrijgbare preparaten is toegenomen.