De bestellingen geboekt tijdens het derde kwartaal bedroegen 266,7 miljoen euro, een daling van 1 procent in vergelijking met het derde kwartaal van 2015. Het orderboek eind september was goed voor 330,1 miljoen euro, stabiel tegenover eind juni.

De nieuwe topman Jan De Witte, die Eric Van Zele opvolgde, spreekt over "degelijke resultaten", voortbouwend op de sterke prestaties in de eerste zes maanden.

Barco bevestigt de vooruitzichten: een omzetgroei dit jaar met een 'mid-single digit' percentage (ongeveer vijf procent dus) en een ebitda (winst voor interesten, belastingen, afschrijvingen en waardeverminderingen) voor de tweede jaarhelft vergelijkbaar met de ebitda-winst in de tweede jaarhelft vorig jaar. (Belga/NS)

De bestellingen geboekt tijdens het derde kwartaal bedroegen 266,7 miljoen euro, een daling van 1 procent in vergelijking met het derde kwartaal van 2015. Het orderboek eind september was goed voor 330,1 miljoen euro, stabiel tegenover eind juni. De nieuwe topman Jan De Witte, die Eric Van Zele opvolgde, spreekt over "degelijke resultaten", voortbouwend op de sterke prestaties in de eerste zes maanden. Barco bevestigt de vooruitzichten: een omzetgroei dit jaar met een 'mid-single digit' percentage (ongeveer vijf procent dus) en een ebitda (winst voor interesten, belastingen, afschrijvingen en waardeverminderingen) voor de tweede jaarhelft vergelijkbaar met de ebitda-winst in de tweede jaarhelft vorig jaar. (Belga/NS)