Barco breidt zijn site in Kortrijk fors uit. Alle activiteiten worden in de nabije toekomst geconcentreerd op het Kennedypark, waar Barco de overbuur is van Bekaert.

Dat betekent onder meer dat de fabriek in Kuurne op termijn verlaten wordt. Het gaat om een investering van 50 miljoen euro.

Het architecturaal spectaculaire gebouw is van de hand van het architectenbureau Jasper-Eyers en sluit aan bij de rees bestaande gebouwen van Barco. De site wordt 60.000 vierkante meter groot. Op de nieuwe campus, waar voor behoorlijk wat verkeerslast wordt gevreesd, zullen om en bij de 1500 mensen werken. (KC)

Barco breidt zijn site in Kortrijk fors uit. Alle activiteiten worden in de nabije toekomst geconcentreerd op het Kennedypark, waar Barco de overbuur is van Bekaert. Dat betekent onder meer dat de fabriek in Kuurne op termijn verlaten wordt. Het gaat om een investering van 50 miljoen euro.Het architecturaal spectaculaire gebouw is van de hand van het architectenbureau Jasper-Eyers en sluit aan bij de rees bestaande gebouwen van Barco. De site wordt 60.000 vierkante meter groot. Op de nieuwe campus, waar voor behoorlijk wat verkeerslast wordt gevreesd, zullen om en bij de 1500 mensen werken. (KC)