Dat meldden De Tijd en L'Echo dinsdag. Naakte ontslagen zouden niet vallen. De afbouw zou via natuurlijk verloop gebeuren. De Tijd meldt dat directie en vakbonden erg discreet zijn over de lopende onderhandelingen.

De eerste fase van de gesprekken is afgerond: er ligt een akkoord op tafel over de manier waarop de vakbonden betrokken worden in het efficiëntieplan "W3". Nu start de tweede fase over de werkgelegenheid.

Hoeveel jobs precies verdwijnen, is nog niet geweten. De directie ging in de zakenkrant niet in op de besparingsingrepen.

Dat meldden De Tijd en L'Echo dinsdag. Naakte ontslagen zouden niet vallen. De afbouw zou via natuurlijk verloop gebeuren. De Tijd meldt dat directie en vakbonden erg discreet zijn over de lopende onderhandelingen. De eerste fase van de gesprekken is afgerond: er ligt een akkoord op tafel over de manier waarop de vakbonden betrokken worden in het efficiëntieplan "W3". Nu start de tweede fase over de werkgelegenheid. Hoeveel jobs precies verdwijnen, is nog niet geweten. De directie ging in de zakenkrant niet in op de besparingsingrepen.