Dat staat vrijdag in De Tijd en L'Echo.

Het kapitaal van Audi Brussels, waar sinds begin juni de compacte stadsauto A1 van de band rolt, werd opgetrokken van 47,7 naar 197,7 miljoen euro. Via de notionele intrestaftrek zou de belastbare basis van Audi Brussels dit jaar met 3,3 miljoen euro dalen, berekende De Tijd.

Audi investeerde eerder al 300 miljoen euro om de fabriek in Vorst volledig te moderniseren. Op dit moment wordt er nog gewerkt aan de renovatie van de kantoren en parkeerterreinen voor de nieuw geproduceerde Audi's.

Dat staat vrijdag in De Tijd en L'Echo. Het kapitaal van Audi Brussels, waar sinds begin juni de compacte stadsauto A1 van de band rolt, werd opgetrokken van 47,7 naar 197,7 miljoen euro. Via de notionele intrestaftrek zou de belastbare basis van Audi Brussels dit jaar met 3,3 miljoen euro dalen, berekende De Tijd. Audi investeerde eerder al 300 miljoen euro om de fabriek in Vorst volledig te moderniseren. Op dit moment wordt er nog gewerkt aan de renovatie van de kantoren en parkeerterreinen voor de nieuw geproduceerde Audi's.