De zes voorgaande jaren kwam de productie nog uit boven de 100.000 stuks, maar de fabriek bereidt zich voor op de komst van de nieuwe volledig elektrische SUV Audi e-tron. Dat is vandaag vernomen bij een woordvoerder.

De andere grote autobouwer in België, Vovo Car Gent, maakt traditioneel zijn cijfers bekend tijdens de persdag van het komende autosalon van Brussel.

In de loop van 2018 worden nog meer dan 60.000 Audi A1's gebouwd bij Audi Brussels. In parallel wordt de productie van de elektrische SUV Audi e-tron opgestart.

De zes voorgaande jaren kwam de productie nog uit boven de 100.000 stuks, maar de fabriek bereidt zich voor op de komst van de nieuwe volledig elektrische SUV Audi e-tron. Dat is vandaag vernomen bij een woordvoerder.De andere grote autobouwer in België, Vovo Car Gent, maakt traditioneel zijn cijfers bekend tijdens de persdag van het komende autosalon van Brussel.In de loop van 2018 worden nog meer dan 60.000 Audi A1's gebouwd bij Audi Brussels. In parallel wordt de productie van de elektrische SUV Audi e-tron opgestart.