Atcomex mag zestien tankwagens leveren aan de internationale luchthaven van Luanda (Angola), en aan diverse luchthavens in Frankrijk en Engeland.

De waarde van de nieuwe contracten staat gelijk aan een derde van de jaaromzet van 2011. De West-Vlaamse kmo wil onder impuls van zijn nieuwe eigenaar en CEO Fernand Hollevoet de komende zeven jaar doorgroeien naar een geconsolideerde omzet van 50 miljoen euro.

Vorig jaar nog haalde het bedrijf in Duitsland een contracten binnen voor de tankwagens voor de superjumbo van Airbus (A380).
Atcomex produceert zijn aanbod nu nog in Vlaanderen, maar wil in het kader van de internationalisering van zijn activiteiten dit jaar nog een nieuwe fabriek openen in het Pune (India). Atcomet heeft al een vertegenwoordigingskantoor in Delhi. (K.C.)

Atcomex mag zestien tankwagens leveren aan de internationale luchthaven van Luanda (Angola), en aan diverse luchthavens in Frankrijk en Engeland. De waarde van de nieuwe contracten staat gelijk aan een derde van de jaaromzet van 2011. De West-Vlaamse kmo wil onder impuls van zijn nieuwe eigenaar en CEO Fernand Hollevoet de komende zeven jaar doorgroeien naar een geconsolideerde omzet van 50 miljoen euro. Vorig jaar nog haalde het bedrijf in Duitsland een contracten binnen voor de tankwagens voor de superjumbo van Airbus (A380). Atcomex produceert zijn aanbod nu nog in Vlaanderen, maar wil in het kader van de internationalisering van zijn activiteiten dit jaar nog een nieuwe fabriek openen in het Pune (India). Atcomet heeft al een vertegenwoordigingskantoor in Delhi. (K.C.)