Dat zegt Rudi Kennes van het ABVV aan Belga. "Vooral voor het brugpensioen is dat belangrijk, en opdat iedereen kan voortgaan met zijn of haar leven", zegt Kennes.

"Alle obstakels zijn uit de weg geruimd", zegt de vakbondsman nog, onder meer na het afsluiten van de informatie- en consultatiefase. "De federale regering buigt zich op 29 juni normaal over het brugpensioen. Als dat inderdaad wordt goedgekeurd, kunnen de mensen vanaf 1 juli op brugpensioen gaan."

Kennes zegt nog dat de bediendenvakbonden voorlopig nog niet tekenen, maar dat de arbeidersvakbonden daar niet hebben op willen wachten. "We willen alles financieel verzekeren voor onze mensen, zodat ze zich daarover geen zorgen moeten maken", besluit Kennes.

Dat zegt Rudi Kennes van het ABVV aan Belga. "Vooral voor het brugpensioen is dat belangrijk, en opdat iedereen kan voortgaan met zijn of haar leven", zegt Kennes. "Alle obstakels zijn uit de weg geruimd", zegt de vakbondsman nog, onder meer na het afsluiten van de informatie- en consultatiefase. "De federale regering buigt zich op 29 juni normaal over het brugpensioen. Als dat inderdaad wordt goedgekeurd, kunnen de mensen vanaf 1 juli op brugpensioen gaan." Kennes zegt nog dat de bediendenvakbonden voorlopig nog niet tekenen, maar dat de arbeidersvakbonden daar niet hebben op willen wachten. "We willen alles financieel verzekeren voor onze mensen, zodat ze zich daarover geen zorgen moeten maken", besluit Kennes.