Apple heeft bij een Amerikaanse rechtbank een verbod op de verkoop van acht mobiele telefoons van Samsung gevraagd. Het gaat om de Galaxy S 4G, Galaxy S2 AT&T, Galaxy S2 Skyrocket, Galaxy S2 T-Mobile, Galaxy S2 Epic 4G, Galaxy S Showcase, Droid Charge en Galaxy Prevail.

De beslissing komt er de overwinning die Apple vorige week behaalde in een van de vele rechtszaken die het met Samsung uitvecht. Een jury in de Amerikaanse stad San José bepaalde dat Samsung met zijn smartphones patenten van Apple heeft geschonden. Daarom werd het Zuid-Koreaanse technologieconcern veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding van 1,05 miljard dollar (ongeveer 840 miljoen euro). (ANP/KVDA)

Apple heeft bij een Amerikaanse rechtbank een verbod op de verkoop van acht mobiele telefoons van Samsung gevraagd. Het gaat om de Galaxy S 4G, Galaxy S2 AT&T, Galaxy S2 Skyrocket, Galaxy S2 T-Mobile, Galaxy S2 Epic 4G, Galaxy S Showcase, Droid Charge en Galaxy Prevail. De beslissing komt er de overwinning die Apple vorige week behaalde in een van de vele rechtszaken die het met Samsung uitvecht. Een jury in de Amerikaanse stad San José bepaalde dat Samsung met zijn smartphones patenten van Apple heeft geschonden. Daarom werd het Zuid-Koreaanse technologieconcern veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding van 1,05 miljard dollar (ongeveer 840 miljoen euro). (ANP/KVDA)