"Het was de juiste strategie om het gevecht te blijven aangaan", zegt Kennes na positieve uitlatingen van ondernemingsraadvoorzitter Klaus Franz over de kans dat er een oplossing voor Opel Antwerpen in het verschiet zou zijn.

Kennes benadrukt dat hij het voorstel nog niet kent, maar vindt het positief dat topman Nick Reilly "beweegt". Hij vermoedt dat het plan mogelijk dinsdag wordt voorgelegd tijdens een overleg waarop de Antwerpse en Poolse vakbonden zijn uitgenodigd, net als vertegenwoordigers van de fabriek in Bochum.

De vakbondsman was maandag al in Duitsland. Dinsdag vervoegen zijn collega's van de Antwerpse vakbonden zich.

"Het was de juiste strategie om het gevecht te blijven aangaan", zegt Kennes na positieve uitlatingen van ondernemingsraadvoorzitter Klaus Franz over de kans dat er een oplossing voor Opel Antwerpen in het verschiet zou zijn. Kennes benadrukt dat hij het voorstel nog niet kent, maar vindt het positief dat topman Nick Reilly "beweegt". Hij vermoedt dat het plan mogelijk dinsdag wordt voorgelegd tijdens een overleg waarop de Antwerpse en Poolse vakbonden zijn uitgenodigd, net als vertegenwoordigers van de fabriek in Bochum. De vakbondsman was maandag al in Duitsland. Dinsdag vervoegen zijn collega's van de Antwerpse vakbonden zich.