Anheuser-Busch InBev heeft de financiële voorwaarden vastgesteld van de uitgifte van obligaties ter waarde van 750 miljoen euro in hoofdsom in totaal met vervaldag in 2020, die interest zullen opbrengen tegen een jaarlijkse rentevoet van 2,25 procent en obligaties ter waarde van 500 miljoen Britse pond in hoofdsom in totaal met vervaldag in 2025, die interest zullen opbrengen tegen een jaarlijkse rentevoet van 4 pct.

De opbrengst van de obligaties wordt gebruikt voor algemene vennootschapsdoeleinden van Anheuser-Busch InBev. De obligaties worden uitgegeven door Anheuser-Busch InBev onder het basisprospectus gepubliceerd op 22 augustus 2013 van haar Euro Medium Term Note programma.

Het bedrijf verwacht dat de obligaties te gepasten tijde worden ingeschreven op de London Stock Exchange. (Belga/TV)

Anheuser-Busch InBev heeft de financiële voorwaarden vastgesteld van de uitgifte van obligaties ter waarde van 750 miljoen euro in hoofdsom in totaal met vervaldag in 2020, die interest zullen opbrengen tegen een jaarlijkse rentevoet van 2,25 procent en obligaties ter waarde van 500 miljoen Britse pond in hoofdsom in totaal met vervaldag in 2025, die interest zullen opbrengen tegen een jaarlijkse rentevoet van 4 pct. De opbrengst van de obligaties wordt gebruikt voor algemene vennootschapsdoeleinden van Anheuser-Busch InBev. De obligaties worden uitgegeven door Anheuser-Busch InBev onder het basisprospectus gepubliceerd op 22 augustus 2013 van haar Euro Medium Term Note programma. Het bedrijf verwacht dat de obligaties te gepasten tijde worden ingeschreven op de London Stock Exchange. (Belga/TV)