De pizza wordt geadverteerd als een 'deep dish pizza' die verpakt wordt in spek. Ze wordt vervolgens gegarneerd met pepperoni en een royale portie verkruimeld spek.

De spekpizza is goed voor 450 calorieën, 23 gram vet, 830 milligram natrium en 40 milligram cholesterol per slice.

Little Caesars staat in de States bekend om zijn '5 dollar-pizza's', maar met het tijdelijk aanbod van de 'Bacon Wrapped Crust Deep! Deep! Dish' wil de fastfoodketen kennelijk de meer vermogende spekliefhebbers voor zich winnen. De calariebom is tot en met april beschikbaar voor 12 dollar per stuk.

De pizza wordt geadverteerd als een 'deep dish pizza' die verpakt wordt in spek. Ze wordt vervolgens gegarneerd met pepperoni en een royale portie verkruimeld spek. De spekpizza is goed voor 450 calorieën, 23 gram vet, 830 milligram natrium en 40 milligram cholesterol per slice.Little Caesars staat in de States bekend om zijn '5 dollar-pizza's', maar met het tijdelijk aanbod van de 'Bacon Wrapped Crust Deep! Deep! Dish' wil de fastfoodketen kennelijk de meer vermogende spekliefhebbers voor zich winnen. De calariebom is tot en met april beschikbaar voor 12 dollar per stuk.