Dat zegt Chris Buyse, de voorzitter van Amakem. Buyse is ook financieel directeur van het biotechbedrijf ThromboGenics, maar hier vooral verantwoordelijk voor LSRP, het investeringsvehikel van ThromboGenics-stichter Désiré Collen.

Amakem kreeg bij de geboorte 1,5 miljoen euro kapitaal mee. De financieringsronde werd geleid door LRM en gesteund door Vinnof en LSRP. De drie partners tekenden ook voor een opvolginvestering van 1,5 miljoen euro. Hoewel die nog niet helemaal is opgesoupeerd, dringt een kapitaalverhoging zich op.

"Ik heb er vertrouwen in dat dit een mooie ronde wordt. Er zit mooi volk aan tafel", zegt Buyse. Amakem is gevestigd in de bio-incubator op de universitaire campus van Diepenbeek.

Be.L.

Dat zegt Chris Buyse, de voorzitter van Amakem. Buyse is ook financieel directeur van het biotechbedrijf ThromboGenics, maar hier vooral verantwoordelijk voor LSRP, het investeringsvehikel van ThromboGenics-stichter Désiré Collen. Amakem kreeg bij de geboorte 1,5 miljoen euro kapitaal mee. De financieringsronde werd geleid door LRM en gesteund door Vinnof en LSRP. De drie partners tekenden ook voor een opvolginvestering van 1,5 miljoen euro. Hoewel die nog niet helemaal is opgesoupeerd, dringt een kapitaalverhoging zich op."Ik heb er vertrouwen in dat dit een mooie ronde wordt. Er zit mooi volk aan tafel", zegt Buyse. Amakem is gevestigd in de bio-incubator op de universitaire campus van Diepenbeek. Be.L.