Dat meldt De Tijd.

Behalve de genoemde banken begint vanaf 1 januari ook ING België met een cafetariaplan, wat het totaal aantal lease-auto's bij de grootbanken ruim boven 10.000 zal brengen.

Bij een cafetariaplan wordt een deel van het gewone brutoloon vervangen door een extralegaal voordeel dat kan worden gekozen uit een "menu" van opties, waaronder doorgaans een bedrijfswagen. Volgens Leaseplan is de kleine omzetstijging in de leasesector dit jaar bijna volledig te danken aan de nieuwe grote contracten met de grootbanken.

(Belga/RR)

Dat meldt De Tijd. Behalve de genoemde banken begint vanaf 1 januari ook ING België met een cafetariaplan, wat het totaal aantal lease-auto's bij de grootbanken ruim boven 10.000 zal brengen. Bij een cafetariaplan wordt een deel van het gewone brutoloon vervangen door een extralegaal voordeel dat kan worden gekozen uit een "menu" van opties, waaronder doorgaans een bedrijfswagen. Volgens Leaseplan is de kleine omzetstijging in de leasesector dit jaar bijna volledig te danken aan de nieuwe grote contracten met de grootbanken.(Belga/RR)