De winst per aandeel bedraagt, net zoals in dezelfde periode 2009, 8 eurocent. De nettowinst uit de verzekeringsactiviteiten bedraagt 153 miljoen euro, of 3,5 procent meer dan in 2009. In ons land behaalden de verzekeringsactiviteiten een nettowinst van 117 miljoen, wat vooral te danken is aan de meerwaarde van 55 miljoen euro na belastingen op de verkoop van staatsobligaties. De niet-verzekeringsactiviteiten komen uit op een nettowinst van 37 miljoen euro.

De premie-inkomsten stegen in het derde kwartaal met 17 procent ten opzichte van hetzelfde kwartaal in 2009. De stijging komt vooral op rekening van de Aziatische markt. In ons land bleven de premie-inkomsten stabiel.

De winst per aandeel bedraagt, net zoals in dezelfde periode 2009, 8 eurocent. De nettowinst uit de verzekeringsactiviteiten bedraagt 153 miljoen euro, of 3,5 procent meer dan in 2009. In ons land behaalden de verzekeringsactiviteiten een nettowinst van 117 miljoen, wat vooral te danken is aan de meerwaarde van 55 miljoen euro na belastingen op de verkoop van staatsobligaties. De niet-verzekeringsactiviteiten komen uit op een nettowinst van 37 miljoen euro. De premie-inkomsten stegen in het derde kwartaal met 17 procent ten opzichte van hetzelfde kwartaal in 2009. De stijging komt vooral op rekening van de Aziatische markt. In ons land bleven de premie-inkomsten stabiel.