Op groepsniveau presteert het Zwitserse uitzendbedrijf beter dan verwacht. Analisten rekenden op winst van slechts 109,6 miljoen euro. Het grootste uitzendbedrijf ter wereld rapporteerde in de Benelux een omzet van 240 miljoen euro, een toename met 13 procent. België, Nederland en Luxemburg waren in het derde kwartaal goed voor 5 procent van de groepsomzet. De winst voor intresten, belastingen en amortisatie (ebita) in de drie landen klokt af op 15 miljoen euro (+6,2 procent).

Volgens de Belgische gedelegeerd bestuurder van het bedrijf, Patrick De Maeseneire, bleef de vraag aanhoudend goed, met een groei op jaarbasis die in het derde kwartaal hoger lag dan in het tweede. De topman wijst op de dubbelcijferige omzetgroei in verschillende Europese markten, waaronder de Benelux. De Maeseneire ziet geen tekenen van vertraging.

Op groepsniveau presteert het Zwitserse uitzendbedrijf beter dan verwacht. Analisten rekenden op winst van slechts 109,6 miljoen euro. Het grootste uitzendbedrijf ter wereld rapporteerde in de Benelux een omzet van 240 miljoen euro, een toename met 13 procent. België, Nederland en Luxemburg waren in het derde kwartaal goed voor 5 procent van de groepsomzet. De winst voor intresten, belastingen en amortisatie (ebita) in de drie landen klokt af op 15 miljoen euro (+6,2 procent). Volgens de Belgische gedelegeerd bestuurder van het bedrijf, Patrick De Maeseneire, bleef de vraag aanhoudend goed, met een groei op jaarbasis die in het derde kwartaal hoger lag dan in het tweede. De topman wijst op de dubbelcijferige omzetgroei in verschillende Europese markten, waaronder de Benelux. De Maeseneire ziet geen tekenen van vertraging.