De winkels die gesloten blijven, zijn die van de hypermarkt in Sint-Agatha-Berchem, de supermarkt Brussel-Tomberg en die van Jette, meldt Lars Vervoort, de woordvoerder van Carrefour in België.
Zaterdag 27 februari bleven alle 117 geïntegreerde winkels van Carrefour dicht door een algemene staking uit protest tegen de herstructureringsplannen van de Franse groep.

Carrefour maakte dinsdag bekend dat er 21 winkels in ons land worden gesloten, waardoor 1.672 werknemers hun baan verliezen. Volgens de bonden hangen er 3.000 ontslagen in de lucht.

Woensdag 3 maart volgt een ontmoeting tussen directie en vakbonden tijdens een ondernemingsraad in het kader van de wet-Renault.

De winkels die gesloten blijven, zijn die van de hypermarkt in Sint-Agatha-Berchem, de supermarkt Brussel-Tomberg en die van Jette, meldt Lars Vervoort, de woordvoerder van Carrefour in België. Zaterdag 27 februari bleven alle 117 geïntegreerde winkels van Carrefour dicht door een algemene staking uit protest tegen de herstructureringsplannen van de Franse groep. Carrefour maakte dinsdag bekend dat er 21 winkels in ons land worden gesloten, waardoor 1.672 werknemers hun baan verliezen. Volgens de bonden hangen er 3.000 ontslagen in de lucht.Woensdag 3 maart volgt een ontmoeting tussen directie en vakbonden tijdens een ondernemingsraad in het kader van de wet-Renault.