Acht bedrijven met opvallende diensten

Acht bedrijven met opvallende diensten
© REUTERS

Businessnewsdaily.com heeft tijdens een zoektocht naar unieke bedrijven acht ondernemingen gevonden die bijzondere diensten aanbieden.

8. BoxCycle © Reuters

Gebruikte dozen, dat is volgens BoxCycle het gat in de markt. Via de onlinedienst kunnen mensen hun gebruikte dozen doorverkopen aan geïnteresseerden in hun omgeving. De dozen op de digitale markt gaan over de toonbank voor 30 tot 0,99 cent.

7. Superfan suits © REUTERS

Superfan Suits heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van de spandexpakken met oog op sportfans. Daarnaast biedt het bedrijf onder andere alien-en kerstmankostuums aan. In spandex natuurlijk. De spannende pakken kosten gemiddeld 50 euro.

6. YourNovel.com © REUTERS

YourNovel.com laat mensen de hoofdrol spelen in hun eigen verhaal. Het bedrijf biedt twaalf romans aan waar iedere romanliefhebber de spotlight kan stelen. Elk met een verschillend thema en een exotische locatie. Denk hierbij aan een zonovergoten strand of een misdaadsetting. Een paperbackversie kost 40 euro en een hardbackversie 70 euro.

5. Virtual Dating Assistants © REUTERS

Virtual Dating Assistants is een assistent bij het vinden van een online date. Experts helpen het cliënteel bij het vinden van de juiste datingsites tot het regelen van de eerste ontmoeting. De diensten van de datingservice liggen tussen 280 en 1130 euro. Voor 115 euro stellen ze je onlineprofiel op.

4. Voorouderdetective © REUTERS

Altijd al willen weten wie je voorouders zijn? Ancestral Discoveries zoekt het voor je uit. Het bedrijf helpt mensen bij het uitpluizen van hun familiegeschiedenis. Een onderzoek naar je familiestamboom kost gemiddeld 50 euro per uur, exclusief kosten.

3. Muddy Paw Sled Dog Kennel © REUTERS

Vergeet de lieve puppy's uit de lokale dierenwinkel, Muddy Paw Sled Dog Kennel biedt zijn klanten hondensleereizen aan. Sneeuwliefhebbers kunnen zowel uitstappen van 20 minuten tot een hondensleerit door de White Mountains doen inclusief overnachting. Dat laatste kost je 800 euro.

2. ServiceMaster by Best © REUTERS

Naast zich te specialiseren in rampenrestoratie, staat ServiceMaster by Best in voor het reinigen van misdaadscènes. Nadat de politie zijn werk heeft gedaan natuurlijk. Door de soms lugubere werkomstandigheden krijgt het personeel bij de onderneming de kans om bepaalde opdrachten te weigeren. Zij die er zich wel aan wagen worden rijkelijk beloond. De minimumprijs om beroep te doen op de diensten van ServiceMaster by Best is 790 euro.

1. Intellitar © Reuters

Intellitar biedt families via the Virtual Eternity Program de kans om hun overleden dierbaren digitaal te vereeuwigen. Ook ondernemers kunnen een beroep doen op de diensten van Intellitar om via een avatar hun klanten online 'persoonlijk' aan te spreken. De kosten liggen tussen 5 en 20 euro per maand.