"We nemen een groot deel van het klantenbestand over, die we nu zullen integreren in onze bestaande distributieorganisatie", luidt het bij de multinational. De stock wordt ook overgenomen, het personeel niet.

"De firma Creve Drinks heeft onder andere zijn leveringsrechten aan ons overgelaten, wat betekent dat wij vanaf nu hun klanten zullen beleveren. Onze verkopers zullen deze klanten zo snel mogelijk bezoeken om kennis te maken en hen meer informatie te bezorgen over ons assortiment en onze gespecialiseerde dienstverlening voor de horeca," voegt AB InBev eraan toe.

Midden augustus raakte bekend dat de drankencentrale al zijn personeel, 22 arbeiders en 7 bedienden, op straat zet. De zaakvoerders, de familie De Wilde, wil het bedrijf verkopen en hoopt zo 15 miljoen euro te vinden om een fraudeproces af te kopen. Toen werd gemeld dat het bedrijf op 30 september zou worden opgedoekt, tenzij er een overnemer gevonden werd.

De familie had een grote bierfraude opgezet. Het kwam erop neer dat een cafébaas die bij De Wilde bestelde, een factuur ontving voor een deel van de bestelde drank en de rest in het zwart betaalde. De bierhandelaar stelde valse facturen op om de fraude te verdoezelen. De fraude kwam toch aan het licht en de fiscus eist 15 miljoen euro aan ontdoken belastingen en boetes. (Belga/BO)

"We nemen een groot deel van het klantenbestand over, die we nu zullen integreren in onze bestaande distributieorganisatie", luidt het bij de multinational. De stock wordt ook overgenomen, het personeel niet. "De firma Creve Drinks heeft onder andere zijn leveringsrechten aan ons overgelaten, wat betekent dat wij vanaf nu hun klanten zullen beleveren. Onze verkopers zullen deze klanten zo snel mogelijk bezoeken om kennis te maken en hen meer informatie te bezorgen over ons assortiment en onze gespecialiseerde dienstverlening voor de horeca," voegt AB InBev eraan toe.Midden augustus raakte bekend dat de drankencentrale al zijn personeel, 22 arbeiders en 7 bedienden, op straat zet. De zaakvoerders, de familie De Wilde, wil het bedrijf verkopen en hoopt zo 15 miljoen euro te vinden om een fraudeproces af te kopen. Toen werd gemeld dat het bedrijf op 30 september zou worden opgedoekt, tenzij er een overnemer gevonden werd. De familie had een grote bierfraude opgezet. Het kwam erop neer dat een cafébaas die bij De Wilde bestelde, een factuur ontving voor een deel van de bestelde drank en de rest in het zwart betaalde. De bierhandelaar stelde valse facturen op om de fraude te verdoezelen. De fraude kwam toch aan het licht en de fiscus eist 15 miljoen euro aan ontdoken belastingen en boetes. (Belga/BO)