Dat schrijft het persagentschap Bloomberg dinsdag. Het agentschap baseert zich "op twee personen vertrouwd met de onderhandelingen". De onderhandelingen zijn nog lopende.

AB InBev weigerde commentaar op het bericht. De rentemarges die nu op tafel liggen, zouden een pak lager zijn dan de lopende marges die betaald werden op leningen om de overname van AB InBev te financieren.

In het verleden nam de brouwer al verschillende stappen om zijn zwaar schuldenpakket te verlichten en dat werd steeds positief onthaald door de markt.

Dat schrijft het persagentschap Bloomberg dinsdag. Het agentschap baseert zich "op twee personen vertrouwd met de onderhandelingen". De onderhandelingen zijn nog lopende. AB InBev weigerde commentaar op het bericht. De rentemarges die nu op tafel liggen, zouden een pak lager zijn dan de lopende marges die betaald werden op leningen om de overname van AB InBev te financieren. In het verleden nam de brouwer al verschillende stappen om zijn zwaar schuldenpakket te verlichten en dat werd steeds positief onthaald door de markt.