De brandweer van Hoogstraten bestrijdt het vuur met man en macht en krijgt ook bijstand van de omringende korpsen. De schade is volgens burgemeester Arnold Van Aperen aanzienlijk. Over de oorzaak is nog niets bekend.

"De brand is uitgebroken in de grote loods, waar aluminiumprofielen geanodiseerd worden. De brandweer redt wat er nog te redden valt. Momenteel worden de burelen leeg gehaald, voor het geval de vlammen ook overslaan naar daar", zegt de burgemeester. Voor omwonenden is er geen gevaar. De bluswerken zouden nog tot dinsdagmiddag kunnen duren.

De brandweer van Hoogstraten bestrijdt het vuur met man en macht en krijgt ook bijstand van de omringende korpsen. De schade is volgens burgemeester Arnold Van Aperen aanzienlijk. Over de oorzaak is nog niets bekend. "De brand is uitgebroken in de grote loods, waar aluminiumprofielen geanodiseerd worden. De brandweer redt wat er nog te redden valt. Momenteel worden de burelen leeg gehaald, voor het geval de vlammen ook overslaan naar daar", zegt de burgemeester. Voor omwonenden is er geen gevaar. De bluswerken zouden nog tot dinsdagmiddag kunnen duren.