Thomas Cook zucht onder een grote schuldenlast. Vorige week bereikte het meer dan 170 jaar oude bedrijf een akkoord over een reddingsplan. De Chinese grootaandeelhouder Fosun en een groep schuldeisers zijn van plan vers kapitaal in het bedrijf te pompen.

De gesprekken over de herkapitalisatie en reorganisatie lopen nog, zegt het bedrijf in een mededeling. 'Die gesprekken bevatten een recente vraag voor een seizoensgebonden kredietlijn van 200 miljoen pond, bovenop de eerder aangekondigde injectie van nieuw kapitaal van 900 miljoen pond', klinkt het.

Thomas Cook zucht onder een grote schuldenlast. Vorige week bereikte het meer dan 170 jaar oude bedrijf een akkoord over een reddingsplan. De Chinese grootaandeelhouder Fosun en een groep schuldeisers zijn van plan vers kapitaal in het bedrijf te pompen.De gesprekken over de herkapitalisatie en reorganisatie lopen nog, zegt het bedrijf in een mededeling. 'Die gesprekken bevatten een recente vraag voor een seizoensgebonden kredietlijn van 200 miljoen pond, bovenop de eerder aangekondigde injectie van nieuw kapitaal van 900 miljoen pond', klinkt het.