A.S. Adventure voerde al sinds de herfst gesprekken met zijn kredietverstrekkers over een schuldherschikking, omdat de met schulden beladen outdoorketen midscheeps getroffen werd door de coronacrisis. Ook vóór die crisis verkeerde hij al in de financiële gevarenzone.

Door de schuldherschikking raakt het Franse investeringsfonds PAI de controle over de outdoorketen kwijt en komen de banken aan boord. Ze krijgen de helft van de groep in handen.

A.S. Adventure heeft bijna 200 winkels, verspreid over België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

A.S. Adventure voerde al sinds de herfst gesprekken met zijn kredietverstrekkers over een schuldherschikking, omdat de met schulden beladen outdoorketen midscheeps getroffen werd door de coronacrisis. Ook vóór die crisis verkeerde hij al in de financiële gevarenzone. Door de schuldherschikking raakt het Franse investeringsfonds PAI de controle over de outdoorketen kwijt en komen de banken aan boord. Ze krijgen de helft van de groep in handen. A.S. Adventure heeft bijna 200 winkels, verspreid over België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.