DEME startte 145 jaar geleden als baggerbedrijf, maar evolueerde naar een volwaardige aanbieder van duurzame oplossingen voor wereldwijde uitdagingen. Het project We believe bouwt voort op die innovatieve transformatie.

Het businessmodel van de biofarmaceutische wereldspeler Takeda steunt op drie pijlers: patient, people en planet. Een investering van 300 miljoen euro in de Henegouwse vestiging benadrukt de focus op duurzaamheid.

Het Oost-Vlaamse Biolectric ontwikkelde een installatie die mest op de boerderij omzet in energie en een kunstmestvervanger. Het achterliggende vergistingsproces leidt bovendien tot een aanzienlijke reductie van broeikasgassen en stikstofemissies.

E-BIOM uit Namen zet zich in voor het behoud van de biodiversiteit en de bescherming van het milieu door een multidisciplinair team met een grote wetenschappelijke deskundigheid samen te brengen.

Bossen remmen de klimaatverandering af en zijn belangrijk voor de biodiversiteit. Go Forest ontwikkelde toegankelijke en transparante oplossingen om bomen met een ruime impact te planten.