Logistiekgroep H. Essers wil de komende vijf tot zeven jaar 400 nieuwe banen creëren op de site in Genk. De farmadivisie van het bedrijf wordt immers uitgebreid, waarmee een investering van 50 miljoen euro gepaard gaat.

Dat meldden Het Belang van Limburg en de Gazet van Antwerpen vrijdag.

H. Essers wil voor ruim 72.000 vierkante meter nieuwe hoogtechnologische hallen bouwen voor klanten uit de farmaceutische industrie. 'De voorbije jaren is onze omzet in de afdeling farma spectaculair gegroeid', aldus topman Gert Bervoets.
Het terrein ligt in natuurgebied en het dossier zit nog in de vergunningsfase. (Belga/KVDA)

Logistiekgroep H. Essers wil de komende vijf tot zeven jaar 400 nieuwe banen creëren op de site in Genk. De farmadivisie van het bedrijf wordt immers uitgebreid, waarmee een investering van 50 miljoen euro gepaard gaat.Dat meldden Het Belang van Limburg en de Gazet van Antwerpen vrijdag. H. Essers wil voor ruim 72.000 vierkante meter nieuwe hoogtechnologische hallen bouwen voor klanten uit de farmaceutische industrie. 'De voorbije jaren is onze omzet in de afdeling farma spectaculair gegroeid', aldus topman Gert Bervoets. Het terrein ligt in natuurgebied en het dossier zit nog in de vergunningsfase. (Belga/KVDA)