BA maakt zich sterk dat het over 'sterke beheersingsplannen' beschikt die er voor moeten zorgen dat 65 procent van de passagiers zal kunnen vliegen.

BA-topman Willie Walsh was persoonlijk betrokken bij de marathongesprekken donderdag en vrijdag met vakbondsleiders. Hij noemde het afspringen van de gesprekken "uiterst betreurbaar".
De vakbond Unite beticht BA ervan "uit te zijn op oorlog met de vakbonden". Unite diende vorige week twee stakingsaanzeggingen in over loon- en arbeidsomstandigheden voor het cabinepersoneel.
De driedaagse staking (op 20, 21 en 22 maart) zal gevolgd worden door vier dagen sociale actie van 27 tot 30 maart.

Volgens Unite is het de eerste staking van het cabinepersoneel in dertien jaar.

BA maakt zich sterk dat het over 'sterke beheersingsplannen' beschikt die er voor moeten zorgen dat 65 procent van de passagiers zal kunnen vliegen. BA-topman Willie Walsh was persoonlijk betrokken bij de marathongesprekken donderdag en vrijdag met vakbondsleiders. Hij noemde het afspringen van de gesprekken "uiterst betreurbaar". De vakbond Unite beticht BA ervan "uit te zijn op oorlog met de vakbonden". Unite diende vorige week twee stakingsaanzeggingen in over loon- en arbeidsomstandigheden voor het cabinepersoneel. De driedaagse staking (op 20, 21 en 22 maart) zal gevolgd worden door vier dagen sociale actie van 27 tot 30 maart. Volgens Unite is het de eerste staking van het cabinepersoneel in dertien jaar.