De tien hypermarkten van Carrefour die vrijdag niet open zijn, zijn die in Middelkerke, Zwijnaarde, Kuurne, Waterloo-centrum, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Agatha-Berchem, Ronse, Eupen, Jumet en Gosselies. De hypermarkt in Bomeree is volgens Carrefour opnieuw open.

Wat de supermarkten betreft, staan klanten van Carrefour vrijdag voor gesloten deuren in Brugge Scheepsdaele, Maasmechelen, Gent-Groene Vallei (vanaf 13 uur), Cointe, Belgrade, Houdeng en Ans.

Donderdag vond een nieuwe ondernemingsraad plaats waarop de directie van Carrefour een nieuw versie van het herstructureringsplan voorlegde. Zeven van de 21 met sluiting bedreigde winkels zouden toch open kunnen blijven.

De tien hypermarkten van Carrefour die vrijdag niet open zijn, zijn die in Middelkerke, Zwijnaarde, Kuurne, Waterloo-centrum, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Agatha-Berchem, Ronse, Eupen, Jumet en Gosselies. De hypermarkt in Bomeree is volgens Carrefour opnieuw open.Wat de supermarkten betreft, staan klanten van Carrefour vrijdag voor gesloten deuren in Brugge Scheepsdaele, Maasmechelen, Gent-Groene Vallei (vanaf 13 uur), Cointe, Belgrade, Houdeng en Ans. Donderdag vond een nieuwe ondernemingsraad plaats waarop de directie van Carrefour een nieuw versie van het herstructureringsplan voorlegde. Zeven van de 21 met sluiting bedreigde winkels zouden toch open kunnen blijven.