Dat staat vrijdag op de website van De Standaard.

Afgelopen zomer moesten al 1.285 werknemers vertrekken bij de autobouwer. Zij worden intensief begeleid in hun zoektocht naar een nieuwe baan.

Ascento begeleidt de arbeiders jonger dan 45 jaar. Van de 695 ex-Opel-arbeiders die Ascento in portefeuille kreeg, hebben er momenteel 289 een nieuwe baan.

De arbeiders ouder dan 45 jaar worden begeleid door Randstad Galilei. Zij raken iets moeilijker aan de bak. Van de 437 arbeiders die Randstad Galilei onder zijn hoede heeft, hebben er al 46 een nieuwe baan gevonden. Onder hen elf vijftigplussers.

Van de 121 bedienden, die door Vibam en voornamelijk SBS begeleid worden, is ongeveer de helft opnieuw aan de slag.

De Standaard spreekt van "een behoorlijk resultaat in enkele maanden tijd, en op een ogenblik dat we nog altijd niet overspoeld worden door economische voorspoed".

Bij Opel in Antwerpen werken nu nog zowat 1.300 mensen.

Dat staat vrijdag op de website van De Standaard. Afgelopen zomer moesten al 1.285 werknemers vertrekken bij de autobouwer. Zij worden intensief begeleid in hun zoektocht naar een nieuwe baan. Ascento begeleidt de arbeiders jonger dan 45 jaar. Van de 695 ex-Opel-arbeiders die Ascento in portefeuille kreeg, hebben er momenteel 289 een nieuwe baan. De arbeiders ouder dan 45 jaar worden begeleid door Randstad Galilei. Zij raken iets moeilijker aan de bak. Van de 437 arbeiders die Randstad Galilei onder zijn hoede heeft, hebben er al 46 een nieuwe baan gevonden. Onder hen elf vijftigplussers. Van de 121 bedienden, die door Vibam en voornamelijk SBS begeleid worden, is ongeveer de helft opnieuw aan de slag. De Standaard spreekt van "een behoorlijk resultaat in enkele maanden tijd, en op een ogenblik dat we nog altijd niet overspoeld worden door economische voorspoed". Bij Opel in Antwerpen werken nu nog zowat 1.300 mensen.