De eindejaarsfeesten komen eraan. Tijd om het in huis extra gezellig te maken. Hebt u bij een barre winteravond weleens zin om een goede film of serie te bekijken?

Dan hebben we goed nieuws voor u. We mogen u namelijk een Samsung Serif tv schenken. Het eigenzinnige design van de Serif tv contrasteert met de trend van extreem lichte en slanke televisies. Het ontwerp leverde de Serif tv de 'Wallpaper Design Award' op, waarna het toestel kort na de lancering al 'de mooiste tv ooit' genoemd werd.

Waag uw kans en fleur uw winterse avond op met een Samsung Serif tv!

De eindejaarsfeesten komen eraan. Tijd om het in huis extra gezellig te maken. Hebt u bij een barre winteravond weleens zin om een goede film of serie te bekijken?Dan hebben we goed nieuws voor u. We mogen u namelijk een Samsung Serif tv schenken. Het eigenzinnige design van de Serif tv contrasteert met de trend van extreem lichte en slanke televisies. Het ontwerp leverde de Serif tv de 'Wallpaper Design Award' op, waarna het toestel kort na de lancering al 'de mooiste tv ooit' genoemd werd. Waag uw kans en fleur uw winterse avond op met een Samsung Serif tv!