Dominique Leroy vertrekt al op 20 september bij Proximus

Dominique Leroy verlaat Proximus al op 20 september. Dat zijn Leroy en de raad van bestuur onderling overeengekomen "met het oog op het herstellen van een sereen klimaat binnen het bedrijf en in het belang van de onderneming", zo meldt het telecombedrijf.

Uit het magazine

Hoe wordt het loon van managers en topkaderleden bepaald?

Bij de verloning van managers ligt meer nadruk op variabele verloning. Bonussen voor CEO's worden veelal gespreid in de tijd uitbetaald. En de remuneratiecomités moeten zich buigen over almaar complexere loonpakketten, maar worden ook professioneler. Dat zijn de opvallende tendensen in de verloning van managers aan de vooravond van een nieuw decennium.

Na de federale begrotingsontsporing, de Waalse. Straks de Vlaamse?

Alain Mouton

De nieuwe Waalse regering stelt een begrotingsevenwicht uit naar 2024. Volgend jaar kijken ze in Namen aan tegen een deficit van 350 miljoen euro. Na de federale ontsporing volgt de Waalse. Laat de nieuwe Vlaamse regering straks het evenwicht eveneens schieten?

De nieuwe Commissie: vrouwen aan de top

Jef Poortmans

Maandag maakte de nieuwbakken voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, de namen van de nieuwe Eurocommissarissen bekend. Het grootste nieuws was dat de Commissie voor het eerst uit evenveel vrouwen als mannen bestaat... of toch bijna.

In beeld