Wim Hoste (KBC Securities): “Vooruitzichten Umicore op lange termijn blijven goed”

Umicore zal haar productiecapaciteit voor autokatalysatoren in Suzhou, China, uitbreiden. De investering zal verschillende katalytische systemen ondersteunen en zal tevens de site verder in staat stellen om motoren voor zware dieselvoertuigen uit te rusten, gebaseerd op nieuwe afgesloten contracten.

De investering voorziet ook in de ondersteunende infrastructuur die verdere uitbreiding mogelijk maakt, en zal naar verwachting midden 2012 operationeel zijn.

De bouw van de nieuwe productielijn loopt parallel met die van het technologieontwikkelingscentrum dat op dit moment in Suzhou wordt gebouwd en dat ook naar verwachting midden 2012 operationeel zal zijn.

Dit centrum zal in de behoeften van de Chinese markt voorzien betreffende systeemontwikkeling en emissietesten voor aandrijfsystemen van personenwagens en zware dieselvoertuigen en dit voor verschillende types, waaronder hybride elektrische voertuigen.

Wim Hoste (KBC Securities): “De vooruitzichten voor Umicore op lange termijn blijven goed, zodat we ons koopadvies en het koersdoel van 43 euro handhaven.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content