Vijf factoren ondersteunen de koers van Kinepolis

Vrijdag 19/10/2012 keurde de Buitengewone Algemene Vergadering van Kinepolis Group een nieuwe machtiging goed voor de Raad van Bestuur tot inkoop van maximaal 1.171.301 eigen aandelen met het oog op vernietiging.

Deze machtiging kadert in de verdere optimalisatie van de kapitaalstructuur van Kinepolis Group en de verhoging van waardecreatie voor de aandeelhouders.

De Raad van Bestuur zal ten gepaste tijde van deze machtiging gebruik maken en in overeenstemming met de van toepassing zijnde regelgeving de markt informeren over de start van een inkoopprogramma.

Advies opbouwen blijft gehandhaafd

Voor Margo Joris kwam het bericht over de inkoop van eigen aandelen niet als een verrassing, al op 6 september kondigde Kinepolis een nieuw programma aan om de balans te optimaliseren. Het advies opbouwen voor het aandeel en het koersdoel van 83 euro blijven gehandhaafd.

Joris heeft vijf factoren die de koers van Kinepolis kunnen ondersteunen a) verdere optimalisatie van de balans b) een structurele verbetering van de winstgevendheid c) het feit dat het aandeel aan een discount ten opzichte van de concurrenten waar dat een premie zou mogen zijn d) het aantrekkelijke dividendrendement en e) de waarde van de vastgoedportefeuille.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content