Spanje onderhandelt over reddingsplan van 300 miljard euro

De Europese beurzen noteren nog steeds in de plus, met winsten voor de belangrijkste indices die ten opzichte van de opening ongeveer ongewijzigd zijn gebleven. Zowel in het geval van de Euro Stoxx 50 als voor de BEL 20 bedraagt die winst momenteel zowat 1,50%.

Spanje onderhandelt over reddingsplan van 300 miljard euro, zo weet de Nederlandse krant Het Financieele Dagblad vanmorgen te melden. De krant citeert echter geen bronnen. Met de ontvangen hulp zou Spanje in staat zijn om de rente op zijn staatsobligaties te drukken.

Fidelity bezit meer dan 3% in Umicore

Op 6 september, heeft FIL Limited (Fidelity International), met adres op PO Box HM 670, Hamilton HMCX, Bermuda, de FSMA en Umicore te kennen gegeven dat zij op 3 september 2012 de statutaire drempel van 3% heeft overschreden, en op dat ogenblik 2,96% van Umicore’s aandelen en stemrechten bezat.

De aandelen toegeschreven aan FIL Limited komen voort uit verschillende fondsen voor collectieve belegging die beheerd worden door FIL Limited, FIL Investment Services Limited, Fidelity Investments Japan, FIL Investments Advisory (Korea) Ltd en FIL Investment Management (Hong Kong) Limited.

Deze entiteiten zijn filialen van, of worden gecontroleerd door FIL Limited. Deze fondsen voor collectieve belegging hebben FIL Limited het discretionair recht toegekend het stemrecht van aandelen uit te oefenen in overeenstemming met het beleid van de Raad van Bestuur van FIL Limited inzake stemmen per volmacht. FIL Limited is een niet gecontroleerde onderneming.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content