Resultaten van o.a. Bekaert, GBL, D’Ieteren, KBC, Tessenderlo op komst

In de Verenigde Staten hebben we het spectaculairste gedeelte van het resultatenseizoen al achter de rug, zodat we deze week niet zo heel veel moeten verwachten.

Maandag is bovendien traditioneel een rustige dag wat bedrijfsresultaten betreft en ditmaal is dat niet anders. Bovendien moet er rekening mee worden gehouden dat we ons aan het einde van het resultatenseizoen bevinden. Veel actie hoeven we dus niet te verwachten.

Onze agenda vermeldt onder andere de cijfers van Absolute Software, Dun & Bradstreet, Electronic Arts en Coeur d’Alene Mines, maar op veel andere bekende namen hoeven we niet te rekenen. In Europa staan onder andere de resultaten van Autostrada Torino-Milano, Eurodisney, Porsche en Avis op de agenda. In Brussel komen onder andere Intervest Retail en Intervest Offices rapporteren, maar de aandacht zal op de eerste plaats uitgaan naar de cijfers van Solvay.

Donderdag wordt een topdag

Later deze week mogen nog heel wat cijfers worden verwacht, met donderdag als de absolute topper wat Europese bedrijfsresultaten betreft. In Brussel staan morgen de cijfers van Deceuninck en Recticel op de agenda.

Later deze week komen onder meer Agfa-Gevaert, Bekaert, GBL, D’Ieteren, KBC, Tessenderlo enzovoort met cijfers. Wanneer deze week achter de rug, zal ook de stroom kwartaalcijfers in Europa in kracht gaan afnemen.

Vandaag zal de aandacht op de eerste plaats uitgaan naar de reacties op de financiële markten op de verkiezingen die in Frankrijk en Griekenland werden gehouden.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content