Oplossingen voor Griekenland en Spanje blijven in pijplijn hangen

De Europese beurzen noteren nog steeds in het rood, waarbij de verliezen ten opzichte van de opening in ieder geval niet verder zijn opgelopen.

De Euro Stoxx 50 geeft iets meer dan een half procent prijs, de BEL 20 beperkt het verlies tot ongeveer een half procent.

Europa lijkt opnieuw niet van plan te zijn om werk te maken van krachtige ingrepen in de eurozone. De Europese Centrale Bank heeft meer tijd gekocht en dat maakt dat de politici opnieuw beginnen te treuzelen. Van krachtige oplossing is dus voorlopig nog altijd geen sprake.

Oplossingen voor Griekenland en Spanje blijven zodoende in de pijplijn hangen, waarbij de Europese beleidsvoerders opnieuw in oeverloze discussies dreigen te verzanden. Op de meeting van de eurogroep in Cyprus afgelopen week bleek eens te meer dat er weinig haast is om tot handelen over te gaan.

Belgacom probeert voetballiefhebbers te lokken

Belgacom TV zendt vanaf dinsdag 18 september (morgen dus) om 19u45 de nieuwe realityreeks ‘Anderlecht in de UEFA Champions League’ op de zender Belgacom 11+ uit.

Centraal in deze uitzending: een blik achter de schermen van het parcours van Anderlecht in de prestigieuze Champions League.

Vanaf dit seizoen (en ook de twee volgende) zal Belgacom TV de volledige UEFA Champions League uitzenden, goed voor 146 wedstrijden op de nieuwe voetbalzender ‘Belgacom 11+’.

Als kers op de taart kunnen de Belgacom 11+-klanten vanaf 18 april ook een exclusieve, nieuwe realityreeks over de Europese avonturen van Royal Sporting Club Anderlecht.

Zes jaar na zijn laatste deelname verschijnt Sporting Anderlecht terug op het toneel van de meest prestigieuze Europese competitie, tot plezier van zijn fans, maar ook van alle Belgische supporters.

De positieve ervaring met de uitzending van de realityreeks ‘Op weg naar 1e’, die de clubs Sporting Charleroi, AS Eupen en Waasland-Beveren vorig seizoen volgde in de strijd om promotie naar D1, heeft Belgacom 11+ ertoe aangezet de Brusselse club te vergezellen op zijn Europese tournee.

Deze nieuwe exclusieve reeks zal de televisiekijkers toelaten de Europese avonturen van Sporting vanop de eerste rij mee te beleven. Bij elke wedstrijd van de UEFA Champions League zal Belgacom 11+ de staff en spelers van de club op de voet volgen: van de grasmat naar de kleedkamer, van het trainingcenter in Neerpede tot in Milaan, Malaga of Sint Petersburg. De camera’s zullen het doen en laten van de Brusselse club filmen en tonen wat nog nooit eerder werd gefilmd.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content