Hoop op interventie ECB blijft Spaanse rente naar omlaag duwen

Tot dusver is augustus een relatief rustige week geweest op de Europese obligatiemarkten en die trend zette zich ook vandaag verder. Het rendement op de Spaanse staatsobligaties viel terug tot een dieptepunt voor de afgelopen zeven weken, dit vanwege de hoop op een interventie van de ECB.

Volgens Padhraic Garvey kijken de financiële markten uit naar een signaal dat er op kan wijzen dat de Europese Centrale Bank een extra inspanning zal doen om de rente op Europese perifere obligaties naar omlaag te duwen.

De Europese beurzen sloten uiteindelijk toch licht in het rood, met in Brussel vooral een opvallend verlies voor KBC. Anderzijds kon de euro min of meer standhouden.

Belgacom pakt uit met dienst TV Overal

Belgacom brengt op 3 september de applicatie TV Overal op de markt waarmee Belgacom TV-klanten thuis en onderweg televisie kunnen kijken. Sinds juli vorig jaar konden Belgacom TV-klanten de dienst gratis testen.

Tijdens de testperiode heeft Belgacom de dienst op punt gesteld en het aantal zenders opgevoerd van 14 bij de start tot meer dan 30 zenders vandaag.

TV Overal is inbegrepen in het Maxi Pack

Voor klanten met een Maxi Pack is TV Overal inbegrepen in hun abonnement. Voor de andere Belgacom TV-klanten is het zenderaanbod van TV Overal beschikbaar voor 4,95 euro per maand.

De Belgacom TV tv-gids raadplegen en programma’s op Belgacom TV vanop afstand opnemen blijft gratis.

Proximus-klanten die zich abonneren op TV Overal (en een abonnement hebben op Internet On GSM of Mobile Internet met een volume boven 50 MB) kunnen één uur per maand gratis via het 3G-netwerk TV Overal kijken.

Lanceringspromotie

Belgacom TV-klanten, ook de huidige testgebruikers, die tussen 3 september en 31 oktober een abonnement op TV Overal nemen, krijgen de eerste twee maanden gratis.

Thuis én onderweg televisie kijken op pc/Mac, laptop, tablet en smartphone

Met TV Overal kunnen de Belgacom TV-klanten hun favoriete programma’s thuis en onderweg volgen. In heel België kunnen ze via een internetverbinding van Belgacom televisie kijken op hun tablet, pc/Mac-computer, laptop of smartphone.

Thuis doen ze dat via hun wifi-verbinding en buitenshuis via de meer dan 600.000 nationale wifi Fon hotspots of via het Proximus 3G-netwerk.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content