Het resultatenseizoen loopt ten einde

Deze week wordt volgens ABN Amro een wat rustigere week op het gebied van zowel macro-economische informatie als bedrijfsresultaten.

Na de arbeidsmarktgegevens, die vrijdag in de Verenigde Staten werden gepubliceerd (en die veel beter dan verwacht waren ) wordt het de komende week iets rustiger.

Op het bedrijvenfront wordt de staart van de resultaten bekend gemaakt, met als smaakmakers Vodafone en Tesco uit het Verenigd Koninkrijk en Wal-Mart uit de Verenigde Staten.

Op de Brusselse beurs kijken we uit naar de resultaten van Agfa-Gevaert (vandaag), CFE, D’Ieteren, Bekaert, KBC, Kinepolis (alle 5 donderdag), Ackermans & van Haaren en EVS (vrijdag).

Uit Nederland blijven Ahold en BAM over. Op macro-economisch gebied kijken we vooral naar de detailhandelscijfers uit zowel de Verenigde Staten als de eurozone (waaronder Nederland) en voorts de industriële productie in beide regio’s.

Verder komen er uit veel landen inflatiecijfers die een indicatie zullen geven of de deflatoire tendens in de eurozone zich ook in andere regio’s gaat voordoen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content