Galapagos kondigt goedkeuring aan van alle voorstellen van de BAV

Galapagos kondigde aan dat de Buitengewone Algemene Aandeelhoudersvergadering (BAV) alle voorstellen, waaronder de creatie van een nieuw Warrantplan ten gunste van de Bestuurders, heeft goedgekeurd.

Daarnaast heeft de Raad van Bestuur een nieuw Warrantplan goedgekeurd ten gunste van werknemers en zelfstandige consulenten van de Vennootschap.

Galapagos kondigt aan dat haar BAV van 23 mei 2011 alle voorstellen heeft goedgekeurd, inclusief het Warrantplan 2011 (B) waarmee, onder voorbehoud van aanvaardingen, 131.740 warrants worden gecreëerd ten gunste van de Bestuurders van de Vennootschap.

Deze warrants hebben een uitoefentermijn van vijf jaar vanaf de datum van het aanbod. Eveneens op 23 mei 2011 heeft de Raad van Bestuur van Galapagos, gebruikmakend van het toegestaan kapitaal, het Warrantplan 2011 gecreëerd ten gunste van bepaalde werknemers en zelfstandige consulenten van de Vennootschap en haar dochterondernemingen.

Onder dit plan werden 802.500 warrants gecreëerd (onder voorbehoud van aanvaardingen) met een uitoefenperiode van acht jaar vanaf de datum van het aanbod.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content