Europese stroom kwartaalcijfers komt op topsnelheid

De Amerikaanse analisten hebben nog altijd de handen vol met de bedrijfsresultaten die op volle snelheid op hen losgelaten worden. Het hoogtepunt van de cijferstroom is inmiddels bereikt, vanaf volgende week gaat het geleidelijk aan weer wat minder worden.

Gisterenavond maakte Apple meevallende cijfers bekend.

Vandaag staan onder andere de cijfers van Caterpillar, Akamai Technologies, Nasdaq OMX, Boeing, Cirrus Logic, Eli Lilly, General Dynamics, Owens-Illinois, Harley-Davidson, Morningstar, Capot Oil & Gas, Northrop Grumman en Avery Dennison in onze agenda vermeldt.

Ook in China is het opnieuw een vrij drukke dag wat bedrijfsresultaten betreft, heel wat Chinese bedrijven komen verslag uitbrengen over het voorbije kwartaal.

Ook in Brussel komt cijferstroom op gang

In Europa komt de cijferstroom stilaan op topsnelheid, vandaag zetten we er weer een tandje bij. Aalberts, ABB, Ballast Nedam, Puma, Bank of Greece, BBVA, SAP, BESI, Macintosh, Mediq, Nexans, Siemens, BIC, TomTom en Vopak komen met cijfers. Op de Brusselse beurs is het uitkijken naar wat Barco, Melexis en Nyrstar komen rapporteren.

Morgen mogen we nog heel wat bedrijfsresultaten verwachten, ook in eigen land. Donderdag is zonder enige discussie de topdag van de week, met onder onder andere in eigen land de resultaten van Mobistar, Exmar en UCB.

In de Verenigde Staten is het beeld al min of meer duidelijk, in de meeste gevallen vallen de bedrijfsresultaten wel mee. Deze week komen er nog heel wat industriële bedrijven rapporteren en het zal van de kwaliteit van die cijfers afhangen of Wall Street hogere koersen zal aankunnen. In Europa is het nog wat vroeg om al een duidelijk beeld van het resultatenseizoen te krijgen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content