Economie stimuleren is de slechtst denkbare optie voor de eurozone

Duitsland zal in geen enkel geval zonder offers de Griekse welstaartsstaat blijven financieren. In het debat over besparen of stimuleren laat Peter Schiff van Euro Pacific Capital een waarschuwende stem horen.

In zijn visie is stimuleren de slechtst mogelijke optie voor Europa, Duitsland zal niet toestaan dat er in het kader van stimuleringsmaatregelen nog eens extra geld wordt gedrukt.

Op de Europese beurzen is het sentiment inmiddels gedraaid, de belangrijkste indices noteren nu opnieuw in het rood. Zowel voor de Euro Stoxx 50 als voor de BEL 20 lopen de verliezen op tot in de buurt van een half procent. Mobistar is in Brussel opnieuw zwak gestemd.

Keyware maakte de financiële resultaten bekend voor het eerste kwartaal van 2012, dat werd afgesloten op 31 maart 2012

Keyware bevestigt zijn groeiverhaal met een omzetgroei ten belope van 47%. Verder realiseert Keyware een nettowinst van 104 kEUR ten opzichte van een winst van 14 kEUR voor het eerste kwartaal 2011.

De netto cashflow groeit van 133 kEUR naar 333 kEUR.

Keyware zet 2012 sterk in, en bouwt hiermee verder op haar succesjaar 2011. In lijn met de verwachtingen blijft de sectorspecifieke en gecombineerde verhuur van terminals met transactieabonnementen aantrekken binnen Keywares traditionele markten, terwijl ook belangrijke bedrijven uit het middensegment zoals retailketens, koerierdiensten of overheidsdiensten langetermijnovereenkomsten sluiten waarbij prijs, kwaliteit en innovatie primordiaal zijn.

De vernieuwde en opgewaardeerde PayFix, PayAway en PayMobile terminalgamma’s bieden zowel nieuwe als bestaande klanten diverse bijkomende functionaliteiten, een optimale bedrijfszekerheid, hoge verwerkingssnelheid en een lage bedrijfskost. Wie bijvoorbeeld kiest voor een draagbaar PayAway-toestel bespaart alleen al op GPRS- of GSM-kosten een substantieel bedrag.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content