Advies opbouwen voor Resilux blijft gehandhaafd met cijfers op komst

Guy Sips van KBC Securities heeft het model voor Resilux aangepast naar aanleiding van de publicatie van de voorlopige resultaten over de eerste helft van het boekjaar door IPS (Innovative Packaging Solutions), dat als een halve branchegenoot van Resilux mag worden beschouwd.

IPS is van een toeleverancier van verpakkingstechnologie en -systemen voor manufacturers en toeleveranciers voor cosmetica, body care, farmaceutische en voedingsproducten. Het bedrijf beschikt over fabrieken in Bilten, in een joint venture (Airolux AG) met Resilux.

Cijfers Resilux komen op 30 augustus

IPS heeft zijn eerste producten dit jaar geleverd, waarmee een belangrijke mijlpaal werd bereikt wat betreft de entree op de commerciële markt. Over de eerste zes maanden liet het bedrijf een verlies van 3 miljoen euro optekenen, tegenover 1,60 miljoen euro twaalf maanden voordien.

Voor de eerste keer werd er een behoorlijke omzet gerealiseerd van bestaande klanten. De cijfers van IPS waren in lijn met de groeistrategie.

Sips handhaaft voor het aandeel Resilux een advies opbouwen en een koersdoel van 60 euro. Op 30 augustus worden de halfjaarcijfers bekendgemaakt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content