Ablynx start kapitaalverhoging vandaag, prijsvork van 7,20 tot 7,75 euro

Ablynx kondigde vanmorgen de voorwaarden aan van haar kapitaalverhoging. Het biotechnologiebedrijf geeft de nieuwe aandelen uit in een prijsvork van 7,20 tot 7,75 euro.

Het bedrijf plant om nieuwe aandelen uit te geven teneinde maximum €50 miljoen op te halen. Dit bedrag kan mogelijk worden verhoogd met maximum 15% als de Uitbreidingsoptie volledig wordt uitgeoefend.

Aan de Joint Global Coordinators werd eveneens een overtoewijzingsoptie toegekend door bepaalde aandeelhouders van de vennootschap ten belope van maximum 15% van het aantal nieuwe aandelen (maar beperkt tot een maximum van 1.959.286 bestaande aandelen van de vennootschap).

De aandelen die onder de overtoewijzingsoptie vallen zijn bestaande aandelen van de vennootschap. De prijsvork van het aanbod werd vastgelegd op €7,20 tot €7,75 per aandeel. Het aanbod start vanaf vandaag 8 maart 2010 en eindigt op 12 maart 2010 (inbegrepen), behoudens vervroegde afsluiting.

KBC Securities NV en UBS Investment Bank treden op als Joint Global Coordinators en Joint Bookrunners en Piper Jaffray Ltd treedt op als Co-Manager van het Aanbod. KBC Bank NV en Kempen & Co NV treden op als loketinstelling.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content