2014 wordt belangrijk jaar voor Nyrstar

Vooruitblikkend beseft het management dat 2014 een belangrijk jaar wordt voor Nyrstar. Hoewel er vroege tekenen van verbetering merkbaar zijn op de markten waar we opereren, is het management zich bewust van de noodzaak van een voorzichtige en gedisciplineerde aanpak voor het beheer van de onderneming.

Op deze manier kan haar voortbestaan op lange termijn verzekerd worden. Dit houdt het management dan ook in gedachten terwijl het actief werkt aan de herstructurering van Port Pirie en aan de initiatieven die zijn bedacht naar aanleiding van de uitkomsten van de strategische evaluatie voor het smeltsegment, en ondersteund door een meer geavanceerde strategie op het gebied van marketing, inkoop en verkoop.

Daarnaast kijkt Nyrstar naar de resultaten van de strategische evaluatie van het mijnbouwsegment. Het management blijft de groepsstrategie uitvoeren en is er nog steeds van overtuigd dat de unieke industriële voetafdruk, het grondstoffenbezit en de commerciële focus een unieke kans bieden om waarde voor de aandeelhouders te creëren.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content