Mostra sterkste groeier in Brussel

Mostra sterkste groeier in Brussel

Het communicatieagentschap Mostra is over de laatste tien jaar de snelst groeiende onderneming van Brussel. Het wordt bijgevolg uitgeroepen tot Trends Super Gazellen Ambassadeur voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Beerens sterkste groeier van Antwerpen

Beerens sterkste groeier van Antwerpen

Beerens, concessiehouder voor onder andere Audi, Nissan, Saab, Volkswagen en Opel, is sinds de start van onze gazellenberekeningen tien jaar geleden het sterkst gegroeid. Het bedrijf krijgt daarom de titel van Trends Super Gazellen Ambassadeur voor de Provincie Antwerpen.

Medisch Labo Medina sterkste groeier in Oost-Vlaanderen

Medisch Labo Medina sterkste groeier in Oost-Vlaanderen

Newtec, Artexis Exhibitions, en Massive Media (Netlog) zijn de nieuwe Trends Gazellen Ambassadeurs van Oost-Vlaanderen. Sinds de start van onze gazellenberekeningen tien jaar geleden is Medisch Labo Medina het sterkst gegroeid. Het Dendermondse bedrijf krijgt daarom de titel Trends Super Gazellen Ambassadeur.

Carglass sterkste groeier in Limburg

Carglass sterkste groeier in Limburg

Telecombedrijf Essec Telecom, staalconstructiebedrijf TCS, en autoruitenspecialist Carglass zijn de nieuwe Trends Gazellen Ambassadeurs 2011 voor de provincie Limburg. Carglass is daarnaast ook Trends Super Gazellen Ambassadeur voor de provincie Limburg, als sterkste groeier sinds de start van de Gazellen-berekeningen.

TVH Parts is super Gazellen Ambassadeur West-Vlaanderen

De ontbijtgranenspecialist Mulder Natural Foods, het hernieuwbare-energiebedrijf Electrawinds-Biomassa en de softwarespecialist Trustteam zijn de Trends Gazellen Ambassadeurs bij respectievelijk de grote, middelgrote en kleine ondernemingen van West-Vlaanderen.

Colruyt sterkste groeier in Vlaams-Brabant

Colruyt sterkste groeier in Vlaams-Brabant

Okay Buurtwinkels, BIK Woningen en Waterleau zijn de nieuwe Trends Gazellen Ambassadeurs voor Vlaams-Brabant. Colruyt is dan weer het bedrijf dat het sterkst is gegroeid sinds de start van onze berekeningen, tien jaar geleden. Het krijgt als beloning de titel Trends Supergazellen Ambassadeur.