Trends Style

Verena Bartl bedenkt panty's voor gezondere benen

19/08/15 om 14:06 - Bijgewerkt om 16:40

Gezonde en lichte benen, het is niet altijd evident na een lange werkdag op bureau of na een langeafstandsvlucht. Trends Style vroeg aan Verena Bartl, Senior Product Manager Women bij Falke hoe functionaliteit toch met fashion verenigd kan worden.

Verena Bartl bedenkt panty's voor gezondere benen

Welk soort vrouw had u in gedachten bij het ontwerpen van de Leg Vitalizer & Energizer-lijn?

Ook al vragen pantyproducten een formelere stijl, onze ontwerpen worden gemaakt voor iedereen. Het gezondheidsvoordeel van panty's die de druk op de benen verlicht is er voor zakenvrouwen die vaak langeafstandsvluchten moeten doen, maar ook voor alle andere vrouwen die bijvoorbeeld lang moeten rechtstaan, of vaak hoge hakken dragen.

Kan u de voordelen nog eens specifiek toelichten?

De drukverdeling in de panty's stimuleert de slagaders en aders, bevordert de bloedcirculatie en de zuurstoftoevoer. Zo krijgen de benen meer energie, voelen ze lichter en minder vermoeid aan. In de collectie zijn er twee niveaus van druk: medium en hoog. Het mediumeffect bereikt de bovenste slagaders en de hogere drukformule bereikt ook de dieperliggende slagaders.

En hoe zit het met het comfort, want niemand zit graag ingesnoerd?

In vergelijking met een normale panty, zal er wel eerst een strakker gevoel zijn, maar dat moet ook, anders is er geen gunstig effect voor de bloedcirculatie.

In de herfstcollectie voor dames zijn er twee collecties: de Leg Vitalizer & Energizer-lijn (die de bloed-en zuurstofaanvoer in de benen ondersteunt) en de Shaping Collection (voor een platte buik en een afslankend effect van taille, heupen en dijen).

Lees meer over:

TrendsInformation Services

Onze partners